Under höstterminen 2018 är jag föräldraledig och håller endast i enstaka klasser. Följ mig gärna på sociala medier för den senaste uppdateringen.

Med värme

Miah 

 

Efter flera år av eget yogautövande så valde jag att fördjupa mig och bli instruktör i det som mitt hjärta älskar. Yoga. Mitt val av utbildning var 200h praktik och teori intensivt. Jag tog tjänstledigt och sökte mig till Asien för att studera hos All Yoga People. Utbildningen var mer än mäktig: vi tränade yoga, åt yoga och andades yoga. Helt enkelt levde vi yogiskt under den tiden som det varade. Jag blev RYT 200h Ashtanga Vinyasa teacher januari 2016 och sedan dess har jag vidareutbildat mig inom flertalet olika yogaformer. Den yogaform jag uppskattar mest, är Mediyoga. 

Idag undervisar jag i både Mediyoga och yinyoga. På uppdrag från företag skräddarsyr jag yogiska klasser för att det på bästa sätt ska passa personalgruppen jag möter. På önskemål håller jag även i barn- och familjeyoga för förskolor och skolor.

Min intention och min förhoppning är att få förmånen att guida alla, oavsett deras historia och förkunskaper, in till den yogiska världen.

Självklart är jag kvalitetssäkrad enligt Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Välkommen till min hemsida.

IMG_4480.JPG