Under höstterminen 2018 så kommer jag vara föräldraledig. Du är alltid mer än välkommen att maila tankar eller frågor gällande yogauppdrag eller önskemål om texter.  Följ mig gärna på sociala medier för att hitta det senaste aktuella projektet jag skapar. 

Med värme

Miah

 

Tidigare kurser.

MediYoga i Göteborg, vårterminen 2018.

Måndagar : MediYoga- Back to Basic, kl 17:00-18-15

Plats: MediYoga Institutet, Föreningsgatan 33, Vasastan, Göteborg. Detta är en kurs för dig med MediYogas mest grundläggande pass. Du väljer själv om du vill göra övningarna på en yogamatta eller på en stol. Vi går igenom tre baspass och sex meditationer (MediYogas startpaket). Dessa har testats i svensk forskning, där de har visat sig ha mätbart goda effekter på bland annat stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, oro och ångest. Kursstart: Måndag den 15 januari 2018, vecka 3.

IMG_5111

Plats: MediYoga Institutet, Föreningsgatan 33, Vasastan, Göteborg.
Chakrasystemet är en modell och försök till beskrivning av människans energisystem som inkluderar alla aspekter av vad vi är. All modern yoga har i grunden en utgångspunkt i detta. Inom MediYoga är kunskapen om chakrasystemet centralt och ett verktyg i att uppleva och förstå sambanden mellan mentala, emotionella och fysiska aspekter. I denna kurs går vi igenom ett antal pass och meditationer för att balansera och medvetandegöra ditt energisystem och hur yogaträningen påverkar dig på flera plan.
Kursstart: Söndag den 21 januari 2018, vecka 3.

MediYoga är mjuk, lugn, meditativ och passar alla oavsett om du är frisk eller sjuk.

Kurserna passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga och det går bra att genomföra alla kurser antingen på matta eller på stol. Prata med din lärare om vad som passar bäst för dig om du är osäker.

Mediyoga®/Medicinsk Yoga är en svenskutvecklad terapeutisk yogaform som har nått stora framgångar genom att vi knyter samman uråldriga holistiska redskap med den moderna skolmedicinen. Sjukvården kan akutmedicin och MediYoga är ett helt filosofiskt system som syftar till att stötta vår egen läkning.

Namaste
Miah

IMG_4481