Äntligen, känns det som, nu är det gjort. Säkert halva sommaren har jag funderat på om jag ska korrigera hemsidan och göra den mer uppdaterad men vädret har varit så fint, och vattnet så varmt… Promenaderna så långa och frukostarna längre än vad som antagligen är lämpligt. 😉 Skämt åsido, min sjukskrivning är snart slut och verklighetens struktur börjar med små steg göra mig sällskap.

I allt detta så har jag nästan glömt hur roligt det är att sitta och greja med det praktiska. Det regnar ute idag (igen) och vad är bättre än att vara inne, med tända ljus och en kopp te och skapa struktur? Jo, faktiskt är en behandling yogamassage bättre, men jag gör det näst bästa, bygger tydlighet och välkomnar hösten. 🙂

Jag har lagt till några rubriker, så ni som följer mig kan se var jag undervisar och vilka dagar. Det finns en bokningsbar dag med varierande tider för yogamassage ute på bokadirekt, men innan det kommer fler så kommer jag gå igenom min väntelista. Är du intresserad av yogamassage eller indisk huvud- och ansiktsmassage så skicka ett mail (eller sms) till miahsyoga@outlook.com så hör jag av mig när det är din tur i placeringen.

Det känns så himla roligt att ni har haft tålamod att vänta in mig efter den här otippade frånvaron. Tack till er alla, mina fantastiska kunder! 

Men framförallt, du har väl bokat in dig på någon av mina kurser på Mediyogacenter? Om du inte har hunnit det än så kan du se över schemat både här, men även här. Bokning görs inte till mig utan till centret. Det finns även möjlighet att köpa klippkort för dig som arbetar skift, eller vet med dig att du har barn varannan vecka.

Med kärlek 

Miah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s