Jag vill inte riktigt titta på termometen än, fast något säger mig att de riktigt varma tidiga morgontimmarna har bytts ut mot något liknande höstmorgonens lätt kyliga ridå. Skogen har tappat sin smaragdgröna färg och en mer jordande och tung grön nyans fyller både träden och marken. Värmen finns på dagarna, än så länge, men inte nattetid, inte morgontid. Inte just nu.

Balkongen har, precis som den gjort hela sommaren, stått öppen nu under natten. Skillnaden mot den här morgonen och en morgon för några veckor sedan är att golvet känns kallt och jag drog på mig en varm tröja det första jag gjorde. Hösten, som jag längtar till så mycket! samtidigt som jag aldrig vill att sommaren tar slut. Är den på väg hit nu?

Skolorna börjar snart, för både stora och små. De som har haft semester kommer avsluta den och från ett land som står stilla under några sommarveckor kommer vägarna fyllas igen och arbetsplatserna börja röra på sig.

Rutiner ska återtas och barn ska lägga sig en rimlig tid för att orka med sina dagar. Det börjar bli dags att planera veckans middagar igen, vem som ska hämta och lämna på förskolan… Kanske börjar det bli dags att fundera över vilken typ av semester som väntar nästa sommar? Eller, tankarna kring vart julafton ska firas just i år?

Vet du, du hinner allt det där. Du hinner allt som kommer, för allt kommer faktiskt. Hösten kommer komma, gör du det inte redan nu så kommer tider behövas hålla och en planering kommer behöva göras. Julafton infinner sig om drygt fyra månader och så är det bara. Den dagen kommer oavsett.

Kom och hjälp dig själv till att bibehålla, hålla och få balans under hösten. Det är dags att boka in sig på Mediyogacenters kurser nu. Alla klasser är bra klasser, jag kommer själv hålla klasser på söndagar och måndagar. Måndagar kl 17:00-18:15 undervisar jag i Mediyoga Bas där vi går igenom tre baspass och sex meditationer (MediYogas startpaket). Dessa har testats i svensk forskning, där de har visat sig ha mätbart goda effekter på bland annat stress, rygg-, hjärt- och sömnproblem, högt blodtryck, oro och ångest.

Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av dessa yogiska tekniker, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag.

Känner du att det blir svårt att boka in dig på en hel klass? Kanske är du varannanveckasförälder eller arbetar skift? Då finns ett alternativ för dig.

För dig som inte anmäler dig till en hel kurs direkt finns möjligheten att komma på enstaka klasser vilket vi kallar för ”Drop In”. För att försäkra dig att det finns plats är det bra om du bokar en tid för detta. (Se schema här)

Vi kommer till kursstarterna erbjuda 5-ggr-kort för 850:- och 8-ggr-kort för 1.280:- Ett drop in pass kostar utan kort 200:-/elev.

Med värme

Miah

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s