När vi strosade i skogen idag föll min uppmärksamhet på hur löven sakta påbörjat sin resa mot höst. Redan? Har det verkligen gått en sommar till? Efter en stunds förvånat betraktande insåg jag att vi fortfarande är i juli, och inte september, men ändå…

Jag blir verkligen dagvill, veckovill och månadsvis av att skrota hemma. Onsdag blir till en måndag och en måndag blir till kokt potatis och kokt potatis blir till broccolisoppa. Tja, typ så.

Men vet ni, snart är det dags för ett slut på veckovillheten. När sensommaren tar vid börjar jag arbeta igen. Lite mindre som kroppsterapeut men desto mer som instruktör, och som jag längtar. Du ser mina kurser i Mediyoga här, och min yinklass i Onsala här. ❤️

Det regnar ute idag. Snattrande slår tunga regndroppar mot taket och det framkallar sån glädje i mig. Jag längtar så att få återta allt. 😍

Vi ses väl på mattan?
Med kärlek
Miah

Lotus Mudra (Symbol of purity)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s