Åh, den här sommaren går så fort! När jag blev sjukskriven efter operationen såg jag ner på mitt sjukintyg och suckade djupt och uppgivet för mig själv, hela sommaren kommer gå så långsamt och jag kommer inte få göra annat än rehabilitera ryggen. För en kort stund kändes det ganska trögt, men allt eftersom veckorna har gått känns den här perioden kortare och kortare. I fredags var jag hos ryggteamet och bedömning gjordes om hur och när jag borde kunna gå tillbaka till jobbet. Tänk, att det redan har gått en och en halv månad. Fantastiskt! 

Ryggen mår bra, ni som följer mig på Instagram har sett hur jag promenerat massvis (att gå är nästintill det enda jag har fått göra under denna tid) och fredagens besök hos specialist gav mig (tyvärr inget datum än) men gott hopp. Jag går nu in i nästa del av rehabiliteringen och under kommande veckor så ska jag med försiktighet börja använda mig av min rygg, såsom att börja med enklare twistar (ryggrotationer) samt framåtböjningar (höftböj) och med det, blir bilkörning aktuellt igen. Wohoo..!

Utan att garantera någonting så verkar det som om yogamassagen inte är allt för långt fram i tiden. Jag börjar undervisa i Mediyoga vecka 36, söndagskvällar och måndagskvällar samt yinklass i Onsala på fredagar. Kom och besök mig där!

Namaste

Miah

IMG_5110

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s