Och jag fullkomlig kĂ€nner hur kroppen reparerar sig. Jag har sovit som en tok, denna vecka, tar igen all sömn jag inte haft tillgĂ„ng till under vĂ„ren. Nu pĂ„ morgonen vaknade jag utvilad, avgiftad frĂ„n mediciner, smĂ€rtfri och stel. Stel, antagligen pĂ„ grund av att jag inte rört min kropp ens en centimeter under natten utan bara varit djupt insjunken i ett tillstĂ„nd av maximal Ă„terhĂ€mtning, reparation, tacksamhet och glĂ€dje. 

Första dagen hemma gick jag en promenad pĂ„ 2,5 km. 500 meter av strĂ€ckan var för lĂ„ng och det gick sakta. Det Ă€r trots allt det lĂ€ngsta jag har gĂ„tt pĂ„ mĂ„nader, med marginal, drygt 50 meter har jag kunnat gĂ„ under vĂ„ren och dĂ„ med kryckor. 

Fascinerande, hur ett kirurgiskt ingrepp kan vĂ€nda vĂ€rlden till skratt igen. Fast nej, skratten har funnits vid min sida alla dessa mĂ„nader, precis invid hoppet och framtidstron. Jag kommer att glömma den hemska smĂ€rtan jag har haft, jag tror faktiskt att jag redan Ă€r pĂ„ vĂ€g att göra det, jag kommer att glömma hur ryggraden vek sig Ă„t fel hĂ„ll och jag kommer att glömma hur hur min lĂ€ndrygg rĂ€tades ut i ett desperat försök av min kropp att underlĂ€tta livet. SmĂ€rtan har konstant legat pĂ„ en skala mellan 6-9 av 10 möjliga. Det var en nia nĂ€r kirurgen gjorde sin obligatoriska undersökning och jag svimmade. Det var en  sexa strax efter en akupunkturbehandling. Fascinerande

Jag kommer fortsĂ€tta vara sjukskriven under sommaren dĂ„ det blev en lite större operation Ă€n vĂ€ntat och jag har direktiv kring vad jag inte bör göra under lĂ€kningsprocessen för att lĂ€ka optimalt. Tider för Yogamassage lĂ€ggs ut pĂ„ bokadirekt för hösten under slutet pĂ„ juli. Precis som alltid kan du anmĂ€la ditt intresse för Yogamassage via mail och sms sĂ„ Ă„terkopplar jag med information om hur du gör för att skriva upp dig i kösystem för behandling under hösten. 

Precis som alltid Àr jag vid frÄgor kontaktbar pÄ mail miahsyoga@outlook.com

Du kan Ă€ven följa mig pĂ„ facebook/Miahs Yoga samt instagram miahsyoga för uppdateringar, men i stora drag kommer jag lĂ€gga bort min skĂ€rm och titta inĂ„t. Det Ă€r ett unikt tillfĂ€lle för mig att anvĂ€nda den hĂ€r fantastiska sommaren till Ă„terhĂ€mtning, kĂ€rlek, skratt och helande miljöer. 

HÄll utkik under juli efter nya uppdateringar pÄ sociala medier och pÄ hemsidan.

All kĂ€rlek, all vĂ€rme och mycket sol 💖

/Miah 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s