Yogamassage är för alla då behandlingen anpassas efter mottagaren och jag kan med glädje berätta att är du kund hos fitnesscoachen får du en behandling hos mig till reducerat pris. 

Madeleine Rybeck är grundare på Fitnesscoachen, personlig tränare, kostrådgivare och löpcoach. Utöver att hon har en enorm kompetens i det hon gör så är hon även en stor inspirationskälla för många på sociala medier. Läs gärna vad team fitnesscoachen erbjuder här. 

 

Yogamassage är en behandlingform som ser helheten. Det är alltid en helkroppsbehandling som alltid tar tid. Den avsatta behandlingstiden är 90 minuter och tillsammans arbetar vi med hela din kropp för att skapa balans. Yogamassage är mjuk massage, djup bindvävsmassage och assisterad stretching. Stretcherna anpassar vi efter just ditt specifika behov och behandlingen anpassas alltid efter var du är just nu och vad det är just du behöver.

Vi startar alltid behandlingen med ett samtal kring var du befinner dig just nu och vad du har med dig i bagaget.

Yogamassage skiljer sig från den klassiska svenska massageformen som vi är vana vid. Beröringen är den samma, uppvärmningen är många gånger den samma (jag hade en kund som är massageterapeut och vi samtalade länge om vad vi gör som är lika och vad vi gör som är olika) men där slutar likheterna.

Inom yogamassagen så går vi djupare. Hela tiden medvetet och tillsammans. Din uppmärksamhet på din kropp är precis lika viktig som min massageolja (jag använder mestadels sesamolja) och min närvaro. Din kommunikation om dina gränser är lika viktig som min stabilitet när jag följer dig in i en stretch. Vi arbetar tillsammans på ett mjukt sätt, för att fullt ut balansera just dig.

Din aktiva medvetenhet kring din fysiska närvaro optimeras genom ditt andetag. Under behandlingen så kommer jag vid flera tillfällen be dig att andas medvetet, för att du ska kunna slappna av på flera olika nivåer. Medveten andning i sig skapar lugn och avspänning.

En kund uppgav att hen har provat många olika former av kroppsterapi men att yogamassage står högst upp på hens lista över vilken massageform som ger mest utsöndring av oxytocin och må bra känsla.

Kanske har du ett aktivt problem du önskar arbeta med, kanske har du en önskan om att landa mer i dig själv. Oavsett vad du har för behov så skapar vi en behandling som passar just dig.

Varmt välkommen att boka din tid här. Alternativt via miahsyoga@outlook.com eller på tel 0702-175150

Jag finns både på Instagram och Facebook.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s