Helgen, vilken mäktig helg. Det jag bubblar över att återberätta är meditationerna. Eller inte själva meditationen, utan existensen mellan medvetandet och världen.  När vår lärare konstaterade att vi har dryga timmen framför oss med en monoton mantrameditation så blev en del av mig lite obekväm, men några andetag in i flödet så fanns ingen obekvämhet kvar. Bara ro. Långa djupa andetag och bara ro.

Kursen är förlagd på en Naturhälsogård en bit utanför Falkenberg, mitt ute i ingenmansland där solen trots regntunga moln, alltid tycks skina.

Det kommer bli en resa, det här. Med stor sannolikhet en mäktig resa men jag har inga tvivel om att det blir värt vartenda steg som tar mig utanför den invaggade och trygga bekvämlighetszonen. Åh, jag är så tacksam för den här möjligheten.

Om några veckor till är det dags för nästa utmaning, då väntar det praktiska provet inom yogamassagen. Även här är jag fylld av förväntan och glädje. Resan har varit underbar och möjliggjorts på grund av mina fantastiska kunder. Det är de små sakerna som gör att jag älskar själva utförandet. Det stora, som sker vid varje behandling är blicken och rörelsen i sinnet som finns hos alla som kommer in i mitt behandlingsrum, men som under processen hinner förändras och stillas. De små sakerna är orden om hur det känns. Eller upplevs.

Senast nu på morgonen så tog jag del av ett meddelade där en kund berättade att hen inte har haft ont, ”och alla dagar när jag inte har ont är bra dagar”. Det är ju faktiskt så det ska kännas. Vi ska inte ha ont.

En annan kund berättade att hen promenerade och att kroppen kändes konstig. Konstig på det sättet som gjorde att det tog en stund innan hen kände vad som felades. Felet låg i att smärtan inte var där. Hen hade inte ont. 

Vi ska inte ha ont, men vi vänjer oss och har en både tillåtande och accepterande inställning till oss själva och hur saker känns. Det är okej och normaliserat i samhället att vara öm, mör och uppleva stelhet. Fast tänk på det, det behöver inte vara så. Yogamassagen utför inte mirakelkurer på något sätt, men något den gör, är att starta upp flödet i kroppen så att kroppen själv kan läka och över tid, återgå till sitt naturliga ursprung.

Är du diagnostiserad och osäker på om yogamassage är något för dig så tar vi det tillsammans i dialog. Det kan inträffa att jag ber dig samtala med din läkare innan vi utför behandling.

Till er som har frågat kring graviditet och yogamassage, jag tar inte kunder som är gravida i dagsläget, men under hösten 2017 kommer jag läsa en påbyggnadskurs där jag fördjupar mina kunskaper för att framöver kunna erbjuda massage även under graviditet.

Alla mina elevtider är slut, och bara det gör mig riktigt glad. Jag har bokningar fram till vecka 20, så om du vill vara säker på att få en tid är mitt råd att du bokar med framförhållning. Prisuppgifter ligger här, och har du varit kund hos mig under min elevtid så får du 20% rabatt på inköp fram till maj 2017.

Nu börjar min onsdag, och jag önskar dig en härlig dag. Låt oss hoppas att det är lite varmare idag än det var igår. Mina sneakers står i hallen och väntar på att få bli använda. (Så välkommen vårkänslor)


Tack Anna för din tanke och din handling. Den betyder väldigt mycket. Prisman hänger i det fönster där mest solljus finns och armbandet finns på min handled. Tack 💜

Namaste

Miah

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s