Det blev inget inlägg skrivet under helgen, men tanken har funnits. Det finns så mycket jag skulle vilja betona med mina ord, men när jag väl sitter här hemma så känns det inte som den beskrivning jag funderar på att ge är rättvis för vad som verkligen var.

Förr veckan var för mig en väldigt mycket avslut-vecka. Det är ju så i livet, för att en sak ska få plats så måste en annan sak tas bort, oavsett vilken kärlek du har för den saken som försvinner. Är kärleken större för det som kommer blir är beslutet givet. Precis s å är det nu. Jag har avslutet det arbetet jag har haft de senaste åren för att helt ut arbeta med Miahs Yoga. Åh, som jag har längtat! Men åh! Så tungt i hjärtat det var. 

Tack mina vackra kollegor för present och blomma. ❤

Jag tycker så väldigt mycket om mina kollegor, mina familjer och mina chefer att när jag väl blev avtackad så fick jag svälja och svälja mina tårar. Jag tänker att det är så det ska kännas när en avslutar någonting. Att det är fint. Kärleksfullt. 

Det har även varit andra avslut på olika nivåer, alla på ett bra sätt. Avslut som är jobbiga i hjärtat men helt i tiden att lämna och avslutet blir därför vackert.

Jag tillbringade även en eftermiddag på Marstrand Havshotell med yogaflöde för företag. Vi fick vara på deras lokal Vinden, med vackra stora fönster som verkligen speglar hotellets skönhet. Utöver blickfokus i tredje ögat så kunde den fysiska blicken vila ut över havet där den stålgrå dimman slog läger och gjorde hela utsikten lika drömsk som i en John Bauer-bok. Magiskt! Om jag inte har nämt det innan så fullkomligt älskar jag att arbeta med personalgrupper.

kj

Som kontrast så kommer den här vecka erbjuda mer än en uppstart och veckoslutet kommer tillbringas i Falkenberg för att påbörja MediYogalärare- och terapeututbildningen. Här pratar vi stor start!

Nu väntar måndagen med allt vad det innebär. Jag önskar dig en mjuk dag, med möjligheter att för en stund stanna upp och känna in. 

Namaste

Miah

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s