Ibland när jag beskriver just yogamassagen för folk så kan jag nästan urskilja hur jag tycks beskriva en tillvaro av fullständig perfektion. Det kan låta som det jag beskriver är på tok för bra för att vara taget ut ur ett behandlingsrum i Sverige. Framförallt så tycks jag beskriva en massageform som mer är uppmålad som en Disneyfantasi än förankrat i verkligheten, men vet ni, det jag beskriver är på riktigt.

Yogamassage skiljer sig från den klassiska svenska massageformen som vi är vana vid. Beröringen är den samma, uppvärmningen är många gånger den samma (jag hade en kund som är massageterapeut och vi samtalade länge om vad vi gör som är lika och vad vi gör som är olika) men där slutar likheterna.

Inom yogamassagen så går vi djupare. Hela tiden medvetet och tillsammans. Din uppmärksamhet på din kropp är precis lika viktig som min massageolja (jag använder mestadels sesamolja) och min närvaro. Din kommunikation om dina gränser är lika viktig som min stabilitet när jag följer dig in i en stretch. Vi arbetar tillsammans på ett mjukt sätt, för att fullt ut balansera just dig.

Din aktiva medvetenhet kring din fysiska närvaro optimeras genom ditt andetag. Under behandlingen så kommer jag vid flera tillfällen be dig att andas medvetet, för att du ska kunna slappna av på flera olika nivåer. Medveten andning i sig skapar lugn och avspänning.

Mitt tryck anpassas efter vart du är i din kropp. Din kommunikation om hur det känns är avgörande för nästa steg, din upplevelse om vad som känns är avgörande för vilken typ av stretch vi går in i.

Det är alltid en helkroppsbehandling och vi arbetar igenom kroppen blockvis. Den del av dig som vi inte arbetar med ligger tryckt nedbäddad under handdukar, kanske under en filt om du upplever dig frusen.

Jag arbetar med mina händer, likväl som med mina fötter. För att komma åt din bindväv arbetar jag även med underarmarna. Du ligger under behandlingen på en madrass på golvet, under vissa stretchar sitter du, för att sedan återgå till liggläge. Vi börjar alltid med din rygg, går igenom hela kroppen och avslutar med huvud och ansikte.

Du behöver inte ha ett aktivt problemområde för att gå på en behandling. Du kommer ändå att uppleva positiva effekter i dig själv av behandlingen. Kanske har du ett problemområde och känner dig tveksam till om yogamassage är något för dig? Maila mig, eller ring, så samtalar vi kring dina tankar och funderingar.

Yogamassage just nu kostar 400kr för 90 minuter fram till den 20 februari. Det låga priset beror på att jag erbjuder elevbehandlingar. Efter den 20 februari kostar det 950 kr för 90 minuter.

Har du varit kund hos mig under min elevtid? Då erhåller du en rabatt på 20% under hela våren fram till maj. Rabatten gäller likväl enskilda tillfällen som att du köper in en serie behandlingar.

Priser:
Elevbehandling fram till 20 februari 2017: 400kr/90 min

Yogamassage efter 20 februari 2017
Enskilt tillfälle: 950kr/90 min
Paketpris som 3 behandlingar: 2400kr
Paketpris om 6 behandlingar: 4750kr

Välkommen 🦋

Namaste 

Miah 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s