Veckan är snart gången och det har varit en intressant vecka på många sätt. Jag avrundar så smått min fasta anställning för att enbart gå över till Miahs Yoga innefattande yoga för alla, och det känns så bra. 😍

Det är lördagsmorgon nu, och som många andra av mina dagar har jag redan varit vaken ett par timmar, kroppen vaknar utan väckarklocka och själen längtar upp och ut ur drömlandet och in i verkligheten. Det vackra är när upplevelsen är att en inte behöver drömma sig bort till en inre skapad värld utan både kan se och uppleva verkligheten i all dess prakt.

Jag undrar vad som gör det, upplevelsen av att vara en morgonmänniska och att jag verkligen är kvällstrött men galet morgonpigg. Det spelar ingen roll när jag lägger mig på kvällen (inte ens om jag tvingar mig till vakenhet långt in på natten) jag vaknar av min inre klockan mellan 04 och 06. Sällan senare.

Den här veckan har jag även haft privilegiet att träffa fantastiska människor inom olika professioner. Från läkare på Östra sjukhuset (Barnkirurgi) då vi har en bruten arm här hemma, till serveringspersonal på olika fik runt om i Göteborg. Jag har fått en kula tejpad i mitt öra för att gå och trycka på (när jag minns att jag har den, av en fantastisk akupunktör) för att stärka egenenergin. Jag har träffat massageterapistuderande och även fått en oväntad behandling på Axelsons. Jag har gjort klart min obligatoriska praktik och fått till mig att mitt diplom nu ligger och väntar i Stockholm som planerat. Jag har påbörjar PT small Group med en vad det verkar som, PT som inte kommer låta mig fuska med träningen. Med andra ord, en fantastisk vecka som har gått väldigt fort. Då har jag inte ens gått in på hur härliga mina kunder är och vilken otrolig energigivande känsla det är att få behandla.

Elevbehandling inom yogamassage gäller fram till den 20 februari. Har du inte provat det än? Kom och gör det, unna dig. Mina öppetider är flexibla och om du inte hittar en tid på bokadirekt som passar dig, skicka ett sms eller hör av dig på Facebooksidan Miahs Yoga och hör efter om vi tillsammans kan hitta en tid som passar oss båda. Jag lägger medvetet inte ut alla tider jag har (det är fullbokat januari ut) men min intention är att kunna vara flexibel.

Har du varit kund hos mig under min elevtid så kommer du kunna erhålla en rabatt på 20% under behandlingar under våren. Det kommer gälla både enskilda behandlingar samt paket om 3 behandlingstillfällen inom yogamassage.

Nu ska jag avnjuta en frukostlatte (kaffe och Oatly iKaffe) och låta dagen starta på bästa möjliga sätt.

Vi ses på mattan!
Namaste
Miah


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s