Det verkligen ösregnar ute idag. Här hemma står köksbordet väldigt nära fönstret och det är just vid köksbordet som jag väljer att sitta de mornar jag vaknar när andra sover. Med andra ord är det här jag sitter nu, och ljudet av regnets intensiva snattrande får det att kännas som om jag sitter ute under ett skrangligt paraply. Dropparna, eller vattenbollarna, låter iskalla, stora hårda och väldigt ogästvänliga. Burr, snart måste jag bege mig ut. Idag hade varit en väldigt bra dag att hålla sig hemmavid tills dess att regnet avtagit.

Å andra sidan har jag ganska roliga saker planerade idag. Min dag kommer att tillbringas på Axelsons i Göteborg och som ett steg i utbildningen kommer jag genomföra elevbehandlingar där. Sist jag tittade så verkar det vara fullbokat. Spännande!

På eftermiddagen åker jag vidare till mitt behandlingsrum i Haga och har mina egna härliga kunder, för att ikväll… Glida in på en SH’BAM klass på Nordic Wellness. Jag uppmuntrar folk i min omgivning att kliva ut ur den egna comfortzonen så mycket och så ofta de kan för att växa i sig sig själva och jag lever efter samma principer själv. Det krävs inte att du hoppar fallskärm om du är höjdrädd för att växa, det handlar mer om de små sakerna i livet. Gör saker som du inte är van vid, smaka på ny mat, kanske gå en annan väg när du åker hem. Att våga bryta sina egna vanor och tankemönster för att på sikt växa och vidga de egna vyerna. Gör saker som du tycker känns lite småskrämmande. Get out of your comfortzone, det är där livet är.

Just precis av ovanstående anledning så ska jag dansa idag. Vi snackar Miah med två vänsterfötter utan tår och noll känsla för rytm i kroppen. Spännande! (Jag har små dinos i magen redan nu 🙈)

Åh, nu gör inte bara regnet inbrott i mitt kök utan även vinden. Den kämpar med styrka för att vad jag misstänker, få ta del av mina levande ljus härinne och kanske smaka på min latte. Det är starka naturkrafter utomhus just nu.


Namaste
Miah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s