Jag har fått ett flertal förfrågningar om när nästa barn- och familjeyoga blir, och jag kan med glädje berätta att den under våren kommer vara förlagd på Hjuviksgården i Torslanda. Vecka 8 startar familjeyoga för en stor och en liten, där den lilla har åldern 6-8 år. Vecka 14 startar en grupp där den lilla har åldern 9-13 år.

Båda omgångarna är förlagda till sex tillfällen, på onsdagar kl 18:00.

Anmälan görs till

 Helena-lindberg@hotmail.se

Familjeyoga tillsammans med barn 6-8 år kommer baseras på sagor med rörelser tagna ur yogiska asanas. Vi leker tillsammans fram ett flöde och har vid varje tillfälle en lite svårare och mer utmanande position som vi övar oss på. Vi kommer även ha rörelser där vi samverkar och jobbar två och två. Ledorden under vårens familjeyoga är tillsammans och gemenskap.

Ta med din bästa person på ett lekfullt flöde in i en kreativ och fantasifull värld.

Familjeyoga för barn 9-13 som startar upp vecka 14 kommer baseras på yogiska grunder, såsom solhälsning och ett enklare flöde. Vi kommer arbeta tillsammans för att sträcka ut och hitta balans. Den här kursen baseras inte på en saga, men det kommer garanterat att finnas plats för både lek och fantasi under passets gång. Även här är ledorden tillsammans och gemenskap.

Vem som är den stora och lilla väljer ni helt på egen hand. Ta med den du tycker om, en liten/ ett barn tillsammans med en stor/ en vuxen.

Det är en fantastisk upplevelse att få träna tillsammans med ett barn. Har du inte provat det än? Följ med mig in i magins värld under våren och ge er båda ett gemensamt utrymme till skratt och gemenskap men framför allt- tid tillsammans.

Namaste
Miah


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s