God Jul ❤ 

Det blir en riktig veganjul för oss och i skrivandes stund sitter jag och 8åringen i en mjuk laxrosa soffa och gör nästan ingenting. Han har försökt lära mig att spela ROBLOX, men antagligen insett att jag är lite av ett hopplöst fall när det kommer till spel… så nu sitter vi istället sida vid sida och tja, gör nästan ingenting. 

Snart väntar jullunch och Kalle, enligt andras traditioner. I år hakar vi på och följer med i flödet. Tomten var här på morgonen och lämnade lite saker! Jag fick två nålar till min symaskin vilket gör mitt vetekuddeprojekt levande igen. 😍

Jag önskar er alla en riktigt skön julhelg. Är du ute i sista minuten med shoppingsug så kolla här, och här

Jag fortsätter med Yogamassage elevbehandlingar även under mellandagarna ❤ 

Med önskan om en riktigt god julhelg, så ses vi på mattan framöver.

Namaste

Miah 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s