Något som jag tycker är fantastiskt roligt är när vänner, bekanta och folk överlag söker upp mig och berättar om att de saknar mina blogginlägg. Det värmer jättemycket, så tack ❤️

Tiden, det hör fascinerande påfundet har sista tiden både lämnat mig fort som varit avlägset. Så många processer är i uppstart och så många planer formas och skapas just nu för nästa år. Men jag följer mitt hjärta. Du är som alltid välkommen att följa min resa. 

Innan jag kan ge en tydligare och mer detaljerad bild av våren 2017 så vill jag informera om att mina tider för Yogamassagen fram till vecka 52 snabbt fylls. Önskar du en tid så hör av dig till miahsyoga@outlook.com alt pm på Facebook/miahsyoga 

Det går även bra att skicka sms till 0702-175150 med förfrågningar. 

Det har varit många resor till Stockholm sista tiden, vissa planerade och andra med kortare varsel. De planerade resorna kvarstår, men tyvärr missade vi snökaoset där! 


Som sagosnö, fjäderlätt snö fick vi ta del av den första fjuniga snön innan staden lamslogs. Så vackert! 

Julklappstips! Varför inte ge bort en Yogamassage till någon du verkligen tycker om? Hör av dig till mig för mer information om presentkort 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s