Jag har nu påbörjat min resa inom yogamassage och går utbildningen via Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Från vecka 44 så kan ni boka in er till Elevbehandling hos mig, vilket jag rekommenderar varmt! 

Yogamassage är en fantastisk kombination av djup bindvävsmassage och assisterad stretching.

Genom massage och yoga-baserad stretching stimuleras kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Jag tillämpar ett kösystem under studietiden och när du anmäler ditt intresse bekräftar jag först att ditt intresse är mottaget. Därefter återkommer jag med förslag på tider. Jag befinner mig på torsdagar i Haga, Göteborg. Det är även där du får behandling. 

Intresseanmälan gällande elevbehandling skickas till miahsyoga@outlook.com eller till 0702-175150 

Välkommen!


2 reaktioner till “Yogamassage

  1. Detta är ett måste. Du tog bort smärtan i mitt knä. Efter år med problem kan jag nu säga efter 2 behandlingar är jag smärtfri. Tack❤️
    Jag har minskad smärta i ryggen. Detta är verkligen ett måste. Inget slår en behandling hos dig.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s