Åh, jag borde vara bĂ€ttre pĂ„ att uppdatera vad som hĂ€nder men processerna Ă€r sĂ„pass mĂ„nga att orden uteblir. MediYogan upptar en mycket stor del av mig. Jag inser att jag lĂ€ngtar efter det nĂ€r jag inte utför det likvĂ€l som nĂ€r jag utför sĂ„ Ă€r det svĂ„rt. SvĂ„ra processer, men med otroliga resultat. 

Det som fascinerar mig oerhört Ă€r den kunskap jag redan besitter genom Instruktörsutbildningen i Ashtanga. Skillnaden ligger i att jag nu fĂ„r ta del av vetenskapligt baserad forskning av allt jag redan kan. SĂ„ spĂ€nnande, otroligt vackert och faktiskt lite lĂ€skigt. 

Familjeyogan gĂ„r mot sitt slut, men det betyder inte adjö. Snarare betyder det att jag frĂ„n januari Ă„terigen kommer leda grupp pĂ„ Aktiviteten. Mer information kommer nĂ€rmare terminsstart. 

Jag har nĂ„gra pass pĂ„ Marstrand havshotell och spa inbokade samt en grupp i MediYoga som startar upp inom kort framtid. Vill du prova pĂ„? Hör av dig via mail eller hĂ„ll utkik pĂ„ hemsidan. 

NĂ€sta vecka blir det att tillbringa i mina hemtrakter. ❀ SĂ„ spĂ€nnande att mina fjĂ€rilar i magen inte ens vill lĂ€mna mig nĂ€r jag sover. 😍

Nu ska jag pĂ„börja den hĂ€r morgonen.  Jag önskar dig en vacker dag pĂ„ alla sĂ€tt. 

Information om kommande kurser lĂ€ggs ut drygt en mĂ„nad innan uppstart. Har du innan dess nĂ„gon tanke eller fundering sĂ„ tveka inte att maila eller ringa. 

Namaste 

Miah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s