Åh, jag borde vara bättre på att uppdatera vad som händer men processerna är såpass många att orden uteblir. MediYogan upptar en mycket stor del av mig. Jag inser att jag längtar efter det när jag inte utför det likväl som när jag utför så är det svårt. Svåra processer, men med otroliga resultat. 

Det som fascinerar mig oerhört är den kunskap jag redan besitter genom Instruktörsutbildningen i Ashtanga. Skillnaden ligger i att jag nu får ta del av vetenskapligt baserad forskning av allt jag redan kan. Så spännande, otroligt vackert och faktiskt lite läskigt. 

Familjeyogan går mot sitt slut, men det betyder inte adjö. Snarare betyder det att jag från januari återigen kommer leda grupp på Aktiviteten. Mer information kommer närmare terminsstart. 

Jag har några pass på Marstrand havshotell och spa inbokade samt en grupp i MediYoga som startar upp inom kort framtid. Vill du prova på? Hör av dig via mail eller håll utkik på hemsidan. 

Nästa vecka blir det att tillbringa i mina hemtrakter. ❤️ Så spännande att mina fjärilar i magen inte ens vill lämna mig när jag sover. 😍

Nu ska jag påbörja den här morgonen.  Jag önskar dig en vacker dag på alla sätt. 

Information om kommande kurser läggs ut drygt en månad innan uppstart. Har du innan dess någon tanke eller fundering så tveka inte att maila eller ringa. 

Namaste 

Miah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s