Det finns lika många stationer i världen där folk ”tankar” sin energi som det finns människor. När jag behöver fylla på lika mycket mitt lugn som min energi så går jag ut i skogen. Väl där brukar jag försöka ta mig till en kulle av något slag. Sen sitter jag. Ibland länge, andra gånger kortare men resultatet är detsamma. Jag behöver fylla på och hämta tillbaka min energi. 

Igår strosade jag med Hera (min svarta byracka) ute i skogen. Vi klättrade högt upp på ett berg och avslutade promenaden med att bara sitta. Hon är verkligen ingen mysig hund att gosa med när vi är ute (det händer för mycket när syrsor hoppar och gräs prasslar och ett löv leker i vinden) utan snarare lever hon ut. Men just igår så valde hon att sitta vid min sida, länge. 

Det var ett fantastiskt ögonblick. Att vara själv. Men inte ensam.  

Vatten är ett annat ställe som jag tankar vid. En sjö, eller ett hav spelar mindre roll. Jag är verkligen ingen människa som uppskattar att bada, så att just vatten ger mig lugn är ganska fantastiskt. Istället låter jag ljudet av vattnets röst gå in i mig och stannar upp, för att fylla på. 

Så, höga höjder, trädens brus och vattnets porlande; det är min bensinstation. Vilken är din? När valde du att tanka på din tank sist? 

Namaste 

Miah 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s