Don’t think, it complicates things. Just feel, and if it feels like home, then follow its path/ r.m drake

Vi skapar våra liv. Varje ögonblick som passerar är en chans att göra rätt. Varje gång vi väljer, så väljer vi vem vi är och vilka vi vill vara. Ibland är det enkelt, andra gånger svårare men valet är fortfarande vårt. I en värld där valmöjligheterna kan te sig lika få, som oändligt många, lika självklara som fruktansvärt svåra- så gäller det att lyssna. Lyssna från insidan. Att stanna upp och tillåta den egna inre rösten få ta plats. För vill du veta vad ditt hjärta behöver, stanna och känn efter vart din sinne vandrar. 
När du känner något, agera inte i känslan utan stanna upp och försök förstå vad det är du känner och varför? Yogan är magisk kring detta. Tusen och åter tusen saker hinner hända när du är fast i en asana. Emotioner letar sig upp till ditt medvetande och om du inte avbryter processen, så hinner du stanna kvar och acceptera det som händer i dig. Att våga stå kvar, att våga stå ut. Det är så fantastiskt. 


Jag ska snart gå upp ur sängen och börja möta min dag. Idag är det söndag, inte vilken söndag som helst- utan den söndagen familjeyogan börjar på. 💕

Namaste

Miah 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s