Fantastiska människor

Ibland, när dagarna passerar och fylls av rörligheten som de borde bestå av; så glömmer jag bort alla fina människor jag har runt mig. Inte glömmer bort ur hjärtat, utan mer att jag glömmer min egen handling att vara en bra vän och höra av mig. Så många av er som vet det. Kanske finns det någon som undrar, men oavsett. Ni är alla värdefulla och fantastiska. Jag borde säga det mer till er, ofta och mycket. Ni är alla mina vänner, till evigheten och tillbaka. Tack att ni är kvar vid min sida, oavsett avstånd och tid. 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s