Klockan är halv sju på morgonen och det är 9 plusgrader utomhus. Jag har inte varit ute med hunden än då hon ser lika morgontrött ut som folk brukar göra såhär tidigt. (folk ja, hon är som folk, bara lite snällare, lite hårigare och lite mer tydlig vad det är hon känner) Nyss försökte jag locka upp henne från den skönhetssömnen hon har, men blicken hon gav mig berättade precis att hon inte har lust att gå ut än. För min del blir det en till kopp kaffe och ett nytt blogginlägg, i väntan på att min hund ska vakna.

Igår var vi ute runt om i Mölndal och gjorde reklam för familjeyogan jag kommer leda under fyra söndagar i september. Det växer en glädjebubbla i mig när jag tänker på det, skriver om det eller övar inför den. Min förhoppning och mitt stora önskemål är att salen blir fullbokad. Just nu så har jag ett antal intresseanmälningen och det känns lovande.

Familjeyoga. Jag vill berätta vad jag tänker kring själva ordet familjeyoga. En familj är någon eller några som du väljer att älska. Det krävs inte biologiska blodsband för att vara en familj och det är så jag tänker när jag använder orden Familjeyoga- liten och stor. Du kan vara en stor människa som har en fin relation med en liten människa, inte nödvändigtvis ditt eget barn. Ni kan vara biologiskt förankrade, kanske är du en bästa vän till en förälder med vars barn du har en unik relation till. Bara du är stor. Farföräldrar, kusin eller vän. Vem du är och vilka du har i din familj- det avgör du själv.

Liten. Med det tänker jag ett barn. Under tre år blir den här gången för litet men är du ett barn mellan 3-11 år så är det perfekt. Är du över 11 år så kanske du snart börjar gå som stor.

Familjeyoga handlar om gemenskap. Du kommer följa ett enklare yogaflöde baserat på en saga, en berättelse. Positionerna är anpassade till den sagan som berättas och du gör rörelserna helt baserat på de kunskaper och möjligheter du har för och i dig själv. I familjeyogan finns inga krav. Du är där tillsammans med det barn du tycker om och vi skapar ett rum där ni delar på en historia. Med andra ord, det här är en fantastisk möjlighet att skapa en gemensam aktivitet, och förhoppningsvis tar ni med er de redskap (kunskap) jag kommer presentera och använder er av det i det vardagliga livet. Familjeyoga är för alla.

När du har gjort en intresseanmälan här på sidan, till miahsyoga@outlook.com eller på tel 0702-175 150 så skickar jag ut ett informationsblad med information om vilken saga vi kommer arbeta efter och hur betalningen sker. När betalningen är gjord är din plats säkrad. Behöver du låna yogamattor så finns begränsat antal att låna. Hör av dig om du behöver låna och hur många du behöver.

Nu ska jag försöka få med min hund ut på en morgonpromenad. Med önskan om att du får en fantastisk fredag.


Namaste
Miah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s