Tillfredsställd lycka

Det handlar inte om att dela upp sitt liv, tror jag. Inte att dela upp det i olika beståndsdelar för att förhoppningsvis i slutändan ha en form att leva i som ens jag kan acceptera. Nej, det känns inte som om det är så det ska vara. Det känns mer som om vi ska leva våra liv med ett konstans flöde av lust. Det jag försöker beskriva är balansen i de olika sakerna som våra liv består av. Jag tänker att vår tillvaro inte ska bestå av arbete och privatliv, utan mer av att vi arbetar med någonting som ger oss kraft och lust och som vi längtar till. Precis som det utanför arbetet ska ge oss energi och kärlek och få mersmak.

Ibland har jag hamnat i situationer där jag faktiskt ställt mig själv frågan vad jag egentligen håller på med. Tiden fördrivs och timmar blir till dagar och under tiden som går har jag accepterat tillvaron med insikten att ingenting varar för evigt. Det är onekligen ett sätt att leva. Dessvärre inte det sättet jag vill leva. Jag vill med lika mycket glädje lämna som att återgå. Jag vill längta till att fortsätta samtidigt som jag vill avsluta för att göra annat. Om jag beskriver det här som tillfredsställd lycka, förstår ni då vad jag menar?

Mina två sista veckor har gått fort. Jag vet att det har varit en paus jag behövt ta för att möjliggöra en intensiv höst. Jag vet än så länge ganska lite om min höst vilket hade kunnat göra mig osäker och tveksam, men inte nu. Processer är igångsatta och det ligger inte endast i mina händer längre. Den närmaste delen jag har framför mig är min familjeyoga. Det ska bli så häftigt! Det är mindre än en månad kvar och än så länge finns det platser att boka. Salan (en yogisk term för sal/studio/rum) är stor och rymmer många. Dessvärre är det begränsat antal mattor som finns att låna, så där gäller först till kvarn.

thumbnail_image5 (1)-005

Nu ska jag bege mig ut bland träden ett tag och andas. På återseende!

Miah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s