Det där med att skriva

Min sommar närmar sig med stormsteg, det vill säga den tiden jag har avsatt till att jorda och grunda min yoga. Den tiden jag har att gå barfota och den tiden jag kan lägga på att skriva. Barn och familjeyoga handlar mycket, mestadels om fantasi och närvaro. Det är en spännande kombination, för när vi dagdrömmer oss bort så är vi väl inte helt närvarande i nuet? 

Jag vågar nog påstå att det är just det vi är. Vi behöver våra affirmationer som sker i det vardagliga dagdrömmandet för att visualisera vart vi önskar vara och framförallt- vart vi är på väg. 


Logiken tar dig från A till B, men din fantasi kan föra dig varsomhelst. 

Jag har börjat min morgon med att skriva och arbeta vidare med familjeyogans fantastiska saga. Min förhoppning är att vi ses på den resan tillsammans under september! Fyra söndagar för att väcka upp fantasi och kreativitet inför hösten som väntar. 

Läs mer om familjeyogan här, eller på Facebook 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s