Regnet fortsätter att göra sommaren

Men just idag så var regnet inte av den sorten att det kändes för mäktigt, inte heller var det på något sätt störande utan snarare fridfullt och fyllt av längtan. Vi promenerade i en skog ingen av oss riktigt känner till och landade på små stigar där stora löv bar upp mängder av regn. Det var så vackert. Ordet vacker, när jag skriver det; känns inte tillräckligt för att beskriva den perfekta sammansättningen av färgernas reflektion eller luftens syresättning. Inte heller den tysta musik som naturen själv levererade. Det var helt enkelt en otroligt magiskt start på morgonen. Mycket, tänker jag, tack vare regnet. 

Min yogasaga väntar nu på bedömning och klartecken från min lärare. Med precis lagom mycket fjärilar i magen så inser jag att det är bara att vänta. 

Jag skulle behöva en grupp på 6-7 personer (vuxna) som under hösten kan tänka sig att arbeta igenom medveten yoga. Tillfällena blir oregelbundna men när gruppen väl är satt så lämnar jag ut alla tider. Är du intresserad? Skicka ett mail till miahsyoga@outlook.com eller hör av dig via pm på facebook. 

Tills nästa gång 💕


Miah 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s