Gammalt ut och nytt in 🌾

Mina senaste sju dagar har varit fantastiska. Inte fantastiska som att festligheter har avlöst varandra och glĂ€djen har pyrt i skuggor och vrĂ„r, snarare har jag med öppna ögon vĂ„gat se pĂ„ min vĂ€rld. Visste ni att det matematiskt gĂ„r att skapa en kalkyl över hur mĂ€nniskor förflyttar sig i stora folkmassor? Precis pĂ„ samma sĂ€tt som fĂ„glar organiserar sig finns det vissa oskrivna men alltid följda regler för oss.  Vi tror sĂ„ ofta, om Ă€n inte nĂ€stan alltid att vi Ă€r enskilda ensamma sjĂ€lar vars steg helt baseras pĂ„ den fria viljan. Trots det, sĂ„ kan vi matematiskt kalkylera nĂ€sta steg. Är det inte spĂ€nnande? 

Förra helgen mottog jag med ödmjukhet en förkylning. Den slog till hĂ„rt och Ă€r kvar Ă€n i skrivandes stund. Det vackra i detta baseras pĂ„ att jag faktiskt tror att min kropp rensar ut slagg, vilket den inte gjort pĂ„ lĂ€nge. Ibland behövs en utrensning för att ny plats ska möjliggöras för annat. Det Ă€r nĂ€stan (fast bara nĂ€stan) som jag tillĂ„ter mig att njuta. Idag kan jag bara traska omkring hemma och skrota, jag kan med gott samvete och viss tillfredstĂ€llelse söka upp bĂ„de soffan och sĂ€ngen för vila nĂ€r helst det behagar mig. 


Jag önskar er alla ett mjukt avslut pĂ„ er vecka. För er som gĂ„r pĂ„ semester önskar jag av hela mitt hjĂ€rta glĂ€djerik Ă„terhĂ€mtning och mĂ„nga skratt. 💕

Namanste 

Miah 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s