Vid sidan av yogan, eller kanske mer i samspelet av 💕

Vilken fantastisk söndag jag har haft. Jag Ă€r hĂ€r, precis dĂ€r jag ska vara, men hela mitt inre processar upplevelsen jag idag har lagt bakom mig. All kunskap Ă€r bra kunskap, men kunskapen och framförallt lĂ€rdomen jag har haft idag Ă€r sĂ„ vacker. Jag lyckades i meditation och med shamanskt trumma gĂ„ djupare Ă€n jag brukar gĂ„ i stillheten. 

VĂ„ra lĂ€rarens instruktioner idag var tydliga, godhjĂ€rtade och enkla. Flödet stillsamt och med en lĂ„ngsamhet som berörde. Kanske skriver jag mer vid annat tillfĂ€lle, men just idag vill jag tacka mina lĂ€rare Robin och Terra för att ni gav mig en fantastisk upplevelse. Lika mycket tacksamhet vill jag ge hela cirkeln som medverkade idag. Ni hade och har en given plats i mitt hjĂ€rta. Tack! 

4 reaktioner till “Vid sidan av yogan, eller kanske mer i samspelet av 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s