Vid sidan av yogan, eller kanske mer i samspelet av 💕

Vilken fantastisk söndag jag har haft. Jag är här, precis där jag ska vara, men hela mitt inre processar upplevelsen jag idag har lagt bakom mig. All kunskap är bra kunskap, men kunskapen och framförallt lärdomen jag har haft idag är så vacker. Jag lyckades i meditation och med shamanskt trumma gå djupare än jag brukar gå i stillheten. 

Våra lärarens instruktioner idag var tydliga, godhjärtade och enkla. Flödet stillsamt och med en långsamhet som berörde. Kanske skriver jag mer vid annat tillfälle, men just idag vill jag tacka mina lärare Robin och Terra för att ni gav mig en fantastisk upplevelse. Lika mycket tacksamhet vill jag ge hela cirkeln som medverkade idag. Ni hade och har en given plats i mitt hjärta. Tack! 

4 thoughts on “Vid sidan av yogan, eller kanske mer i samspelet av 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s