Midsommar

Midsommar är en av de vackraste högtiderna vi har. Ljuset, dagtid som nattetid är så fantastiskt! Min helg kan sammanfattas som helt spektakulär. På ett utmanande sätt. Jag vågar nog påstå att magin har flödat på olika sätt under hela helgen. Jag har haft barn omkring mig, fantastiska kreativa öppensinnade barn i olika åldrar. Barnyoga har utövats och en traditionell midsommarstång blev stället där vi gled in i sagans fantasi. 

Ett privilegium jag har är att jag har ett eget midsommarbarn vars födelsedag vi firade mestadels utomhus enligt de önskemål som uppkom. 

För att inte nämna vädret! I år har jag njutit. Ordet lagom passar precis in här, eller kanske ska jag använda ordet perfekt. Det har inte varit för varmt, inte heller för kallt, precis så mycket sol för att energi har givits och sedan regnet, ett sällsynt uppkommet tecken för balans. 

Tack mina underbara medmänniskor för den här helgen. Tack min familj för er närvaro. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s