Sommaravslutning 

Idag var sista dagen med min fantastiska barnyogagrupp. Vi har tillsammans rest olika resor med delad fantasi och för mig har det varit ett stort privilegium att få göra detta. Ni är alla unika, stora härliga personligheter och jag är så tacksam att ni yogat med mig. Underbara barn och underbara pedagoger. 

Tack! 

Det är det här mitt hjärta önskar göra varje dag. 😍

På återseende! 💖 

Namaste

Miah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s