Du är 

Idag är det fredag. Många har haft skolavslutningar och några har det idag. Jag tror att Göteborg har det nästa vecka, sen väntar ett långt sommarlov för de flesta. 

Jag som älskar värmen håller alla tummar jag kan för att den, precis som den gjort nu i några veckor håller sig kvar. Självklart lagom med regn och rusk men vet ni, jag hoppas innerligt att det går att vara barfota varje ledig sommarlovsdag. 

Idag är en perfekt dag att vara precis dig själv på. Det är min intention idag. Ingen mask. Ingen roll. Bara jaget. Några spännande moln ligger inom mitt synfält, men det är helt okej. Det är precis så det ska vara. För lika rätt att solen skiner så lika rätt är moln. Vi är bara människor. Vackra unika speciella egna själar. Låt oss ta vara på det idag. Det unika, det speciella.

Du är perfekt, precis som du är. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s