Steg 2 Barnyoga

Steg 2 i Barnyogans fantastiska värld är avslutad och hemuppgifterna gjorda. Mindre barngrupper och vuxna själar har varit mina följeslagare under den här otroliga resan. Steg 2 går nu mot sitt avslut, jag önskar nästan den här resan kunde vara för alltid. Men som allt, så måste en sak avslutas för att en ny process ska få plats, tid och energi att påbörjas. Min nästa resa börjar nu under sommaren. Steg 3, som innebär diplomering sker i augusti. Jag är så förväntansfull! 

Jag söker två nya barngrupper till hösten. Barnen bör ha en ålder på 4-6 år eller 7-11 år och varmt i mitt hjärta ligger förskolor och skolor. Är du en förälder och vill introducera ditt barn i yogans värld? Till hösten erbjuder jag Familjeyoga för stora och små. Arbetar du på en förskola och önskar yoga där? Hör av dig till miahsyoga@outlook.com 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s